I`am gonna keep my promise.ja det  skal eg! Unnskyld for at jeg ikke har blogget.Men de andre blogger ikke så mye,og da blir det bare innlegg av meg.Det blir vel kjedelig:)I dag har vi vert på skidag som Ane sa rett nedenfor meg.Det var kjempe gøy.Var mest med Madde & Kane, Benedicte & Beathe,  Natalie & Julie litte grann...Jeg og Beathe tok noen turer i lag bare vi*:)beste dagen ever på skolen:)Vi har jo ikke hatt det før.

Ellers har jeg ikke gjort så mye annet.Tok bussen hjem etter fjellsetra og spiste middag.Litt senere reiste jeg bort til Madde & Kane.Vi var ute nesten hele tiden.Vi gikk på buttikken å kjpte litt snop xD Ble hntet sånn 7 tiden fr jeg skulle hjem å øve,pugge,pugge å pugge men nå kan jeg det.Så hvorfor ikke chille litt foran dataen:)I morgen er det trening os skole.Kansje jeg tar meg en tur til noen.Ellers er det ikke noe spesielt.

hva har du gjort i dag?♥

hva skal du i morgen?♥

-Anett ♥

2 kommentarer

lise<3

17.feb.2011 kl.20:58

Har ikke gjort noe,takk for kommentarern <3

Mariell Orseth

18.feb.2011 kl.20:13

Ååå så fint bilde,koslig med en komentar tilbake :) <3

Skriv en ny kommentar

PeachesLove ¢¾

PeachesLove ¢¾

12, Ålesund

vi er 3 spontane jenter som finner på masse gøy.Vi går pa fritids aktiviteter som handball, fotball og speider.Når vi kjeder oss ringer vi bare til kvarandre. Og vi er glade i leserene våre.<3

Kategorier

Arkiv

hits