I`am gonna keep my promise.



ja det  skal eg! Unnskyld for at jeg ikke har blogget.Men de andre blogger ikke så mye,og da blir det bare innlegg av meg.Det blir vel kjedelig:)I dag har vi vert på skidag som Ane sa rett nedenfor meg.Det var kjempe gøy.Var mest med Madde & Kane, Benedicte & Beathe,  Natalie & Julie litte grann...Jeg og Beathe tok noen turer i lag bare vi*:)beste dagen ever på skolen:)Vi har jo ikke hatt det før.

Ellers har jeg ikke gjort så mye annet.Tok bussen hjem etter fjellsetra og spiste middag.Litt senere reiste jeg bort til Madde & Kane.Vi var ute nesten hele tiden.Vi gikk på buttikken å kjpte litt snop xD Ble hntet sånn 7 tiden fr jeg skulle hjem å øve,pugge,pugge å pugge men nå kan jeg det.Så hvorfor ikke chille litt foran dataen:)I morgen er det trening os skole.Kansje jeg tar meg en tur til noen.Ellers er det ikke noe spesielt.

hva har du gjort i dag?♥

hva skal du i morgen?♥

-Anett ♥

2 kommentarer

lise<3

17.feb.2011 kl.20:58

Har ikke gjort noe,takk for kommentarern <3

Mariell Orseth

18.feb.2011 kl.20:13

Ååå så fint bilde,koslig med en komentar tilbake :) <3

Skriv en ny kommentar

PeachesLove ¢¾

PeachesLove ¢¾

12, Ålesund

vi er 3 spontane jenter som finner på masse gøy.Vi går pa fritids aktiviteter som handball, fotball og speider.Når vi kjeder oss ringer vi bare til kvarandre. Og vi er glade i leserene våre.<3

Kategorier

Arkiv

hits